Maesema Habitare messuosasto

Syyskuu soljuu kohti lokakuuta, mutta vielä on ruska kauneimmillaan -ainakin meillä täällä Kuhmon korkeudella. Metsästä saa inspiraatiota vuodenajasta riippumatta, mutta ruska-aika on ainakin tämän yrittäjän lemppari.

Metsä, design by Zsuzsanna Horvath

Oletko muuten huomannut Maeseman useiden tuotteiden muotokielen juontavan juurensa nimenomaan metsämaisemasta? Puiset tilanjakajat ja verhot, joita valmistamme ovat nimeltään Kaarna, Metsä, Juolukka, Kenno... Itse asiassa nimi Maesemakin tuli mieleeni metsämaisemasta, jonka tunnelmasta halusin tuoda osan kodin sisustukseen. Maesema on "maisema kainuulaisittain". Ohessa kuva tämänpäiväiseltä metsäretkeltä - huomaatko kaikki nuo ihanat muodot ja värit, joita luonto meille esittelee?

Maeseman tuotteiden muotokieli luonnosta

Kolmisen viikkoa sitten olimme Habitaressa esillä omalla osastollamme. Messut sujuivat mukavasti ja olivat erittäin opettavainen kokemus. Puuverhot ja tilanjakajat saivat paljon ihastelua osakseen. Muistathan, että autamme mielellämme tilasi verho/tilanjakajatarpeen laskemisessa ja muutenkin ratkaisujen suunnittelussa. Meiltä löydät myös kaikenlaiset personoidut tuotteet, joista verkkokauppaan on ehtinyt vasta murto-osa. Jos et löydä hakemaasi, laita viestiä ja todennäköisesti pystymme luomaan sinulle haluamasi tuotteen.

Vuokko-puuverho, design by Jonna Närhi

Kaarna-tilanjakaja, design by Jonna Närhi

Iso kiitos vielä kaikille osastollamme vierailleille! Olemme innoissamme uusista kontakteista ja tuttavuuksista. Jälleenmyyjiä etsimme jatkuvasti aktiivisesti -jos olet kiinnostunut tai tiedät jonkun, jota kiinnostaisi vanerituotteet, otahan rohkeasti yhteyttä. 

Ihanaa syksyä kaikille! Koitetaan nauttia pienistä iloista maailman epävakauksista huolimatta. <3