Kiva kun olet löytänyt Maeseman sivuille!

Maeseman tarina alkoi vuonna 2021 äitiyslomalla ollessani. Olin jo vuosia haaveillut yrittäjyydestä, kunnes ajatukseni kirkastuivat ja tiesin mitä lähtisin yrittämään: yhdistäisin rakkauteni sisustamiseen ja kotimaiseen puuhun!

Nimeä yritykselle mietin pitkään. Halusin sen kuvastavan tuotteitani ja niiden muotokieltä, joka suureksi osaksi kumpuaa luonnosta. Maesema -eli maisema kainuulaisittain – kuvaa metsämaiseman sisustamista sisätiloihin.

Tuotteiden ideointi alkoi vanerisista verhoista ja tilanjakajista. Puuverhoja ei ole sitten 70-luvun juurikaan näkynyt, mutta toisaalta miksei? Suunnitteluosaamista minulla ei ollut aloittaessani laisinkaan, joten hankin apua muotoilijoilta. Kaikki tilanjakajat ja verhot sekä useat muut tuotteet ovat ammattilaisten suunnittelemia. Ne sopivat kotien lisäksi mielestäni erityisen hyvin julkitiloihin, kuten hotelleihin ja toimistoihin.

Sittemmin tuotevalikoimamme on laajentunut ja laajentuu edelleen. Useat tuotteista ovat syntyneet yhdessä asiakkaiden kanssa ideoidessa. Valmistamme tuotteita vain kotimaisesta vastuullisesti kasvatetusta puusta. Kotimaisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja osoituksena tästä meille on myönnetty avainlippu.

Melko pian laserkoneen hankkimisen jälkeen seuraani liittyi Virva, joka toimii meillä suunnitteluvastaavana. Virva on graafisessa suunnittelussa haka ja tämän takia uskallankin väittää Maeseman vankan suunnitteluosaamisen olevan yksi vahvuuksistamme. Mieluusti suunnittelemme myös yritystuotteita – ja tarvittaessa suunnitteluprosessi voidaan aloittaa jo logosta ja yritysilmeestä lähtien!

Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä ja haluamme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaillemme. Kysy siis rohkeasti lisää, jos sinulla on idea, joka kaipaa toteuttajaa. Olemme mielellämme mukana myös tuotteiden suunnittelussa. Jos sinulla on esimerkiksi juhlat suunnitteilla tai kaipaat liikelahjoja yrityksellesi, niin kysy meiltä tarjous. Tarjoamme mielellämme myös alihankintaan palveluitamme, esimerkiksi kaikenlaisia kaiverrustöitä, koruosien valmistusta jne.

Löydät meidät myös Instagramin ja Facebookin puolelta @maesemapuoti. Meitä ilahduttaa kovasti, jos jaat kuvan meiltä ostamastasi tuotteesta omissa kanavissasi. Tule myös tutustumaan pikkuruiseen puotiimme paikan päälle Kuhmoon. Vanerituotteiden lisäksi löydät puodista kaikenlaista muutakin kivaa sisustukseen!

Tervetuloa!

Terveisin 

Inkariina Sipiläinen