Kiva kun olet löytänyt Maeseman sivuille!

Maeseman tarina alkoi vuonna 2021 äitiyslomalla ollessani. Olin jo vuosia haaveillut yrittäjyydestä, kunnes ajatukseni kirkastuivat ja tiesin mitä lähtisin yrittämään: yhdistäisin rakkauteni sisustamiseen ja kotimaiseen puuhun!

Nimeä yritykselle mietin pitkään. Halusin sen kuvastavan tuotteitani ja niiden muotokieltä, joka suureksi osaksi kumpuaa luonnosta. Maesema -eli maisema kainuulaisittain – kuvaa metsämaiseman sisustamista sisätiloihin.

Tuotteiden ideointi alkoi vanerisista verhoista ja tilanjakajista. Puuverhoja ei ole sitten 70-luvun juurikaan näkynyt, mutta toisaalta miksei? Suunnitteluosaamista minulla ei ollut aloittaessani laisinkaan, joten hankin apua muotoilijoilta. Kaikki tilanjakajat ja verhot sekä useat muut tuotteet ovat ammattilaisten suunnittelemia. Ne sopivat kotien lisäksi mielestäni erityisen hyvin julkitiloihin, kuten hotelleihin ja toimistoihin.

Sittemmin tuotevalikoima on laajentunut kymmenillä tuotteilla. Useat tuotteista ovat syntyneet yhdessä asiakkaiden kanssa ideoidessa. Tuotteet valmistetaan ainoastaan kotimaisesta vastuullisesti kasvatetusta puusta. Kotimaisuus onkin yksi tärkeimmistä arvoistamme, ja osoituksena tästä Maesemalle on myönnetty avainlippu.

Asiakaslähtöisyys on Maeseman toiminnan ytimessä ja tarkoituksena on tarjota yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaillemme. Kysy siis rohkeasti lisää, jos sinulla on idea, joka kaipaa toteuttajaa. Jos sinulla on esimerkiksi juhlat suunnitteilla tai kaipaat liikelahjoja yrityksellesi, niin kysy rohkeasti tarjous. Tarjoan mielelläni myös alihankintaan palveluita, esimerkiksi logojen laserkaiverrus, vaneristen koruosien valmistusta jne.

Löydät Maeseman myös Instagramin ja Facebookin maailmasta @maesemapuoti. Ilahdun kovasti, jos jaat kuvan ostamastasi tuotteesta omissa kanavissasi. 

Terveisin 

Inkariina Sipiläinen