Hei!

Kiva kun olet löytänyt Maeseman sivuille!

Meiltä löydät monenlaisia vanerista valmistettuja tuotteita tuomaan uutta säväystä sisustukseesi. Vaneriset tilanjakajat ja verhot muuntuvat tarpeidesi mukaan: voit koota juuri haluamasi kokoisen kokonaisuuden esimerkiksi paneeli- tai kappaverhoksi, katosta roikkuvaksi tilanjakajaksi tai mikset käyttäisi kuvioita seinällä tauluna. 

Meiltä löydät myös persoonalliset kakkukoristeet, lautasliinarenkaat ja tarjoilualustat, jotka elävöittävät kattaustasi kauniisti. Lastenhuoneen sisustusta täydentävät nätit syntymätaulut ja nimikyltit. Vanerista valmistetuilla korteilla ja pienillä muistamisilla voit ilahduttaa ystävääsi. Tai miksetpä koristaisi ulko-oveasi puisella ovikyltillä?

Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä ja haluamme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaillemme. Kysy siis rohkeasti lisää, jos sinulla on idea, joka kaipaa toteuttajaa. Olemme mielellämme mukana myös tuotteiden suunnittelussa. Jos sinulla on esimerkiksi juhlat suunnitteilla tai kaipaat liikelahjoja yrityksellesi, niin kysy tarjous.

Vastuullisuus on arvojemme ytimessä: haluamme tarjota ekologisia ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka kestävät aikaa. Kotimainen puu on kaunis ja luonnollinen valinta sisustamiseen. Tuotteet valmistetaan Kuhmossa suomalaisesta koivuvanerista – aina luontoa kunnioittaen. Osan tuotteista suunnittelemme itse ja osa on muotoilijoiden suunnittelemia. Kaikki tilanjakajat ja verhot ovat designerin suunnittelemia.

Minun lisäkseni puodissamme työskentelee suunnitteluvastaava Virva, jolla on vahva graafisen suunnittelun ja mainosalan osaaminen. Jos siis kaipaat logolle päivitystä tai muuta suunnitteluapua, niin myös nämä palvelut onnistuvat kauttamme.

Maeseman tarina alkoi vuonna 2021 äitiyslomalla ollessani. Rakastan sisustamista ja minulla on vahva tausta puutuotealalla (koulutukseltani olen metsänhoitaja). Miksipä en siis yhdistäisi näitä molempia mielenkiintojani! Vuosikausia yrittäjyyshaaveet olivat olleet mieleni perukoilla, joten vihdoin päätin tarttua tuumasta toimeen.  

Löydät meidät myös Instagramin ja Facebookin puolelta @maesemapuoti. Tule myös tutustumaan pikkuruiseen puotiimme paikan päälle Kuhmoon.

Terveisin 

Inkariina Sipiläinen