Maeseman tilanjakajat ja verhot valmistetaan suomalaisesta kestävästi tuotetusta koivuvanerista. Tuotteet valmistetaan Kuhmossa laserkoneella leikaten ja kaivertaen. Tuotteiden reunat jäävät leikkauksen jälkeen kauniin tummanruskeiksi. 

Useimpia tuotteita löytyy sekä puunvärisenä tai mustana. Myös muut värit ovat mahdollisia. Puunväriset tuotteet on käsitelty ekologisella puunsuoja-aineella kestämään muun muassa uv-säteilyä ja kosteutta. Mustat tuotteet on maalattu vesiohenteisella maalilla.

Verhot ja tilanjakajat on helppo koota kiinnittämällä osat yhteen koukuilla tai muilla kyseiseen tuotteeseen liittyvillä kiinnitysmekanismeilla. Levyt ripustetaan kätevästi roikkumaan kattokoukuista tai paneeliverhokiskosta. Koukut tai kiskot eivät tule tuotteiden mukana, vaan ne tulee hankkia erikseen.

Huomioithan, että puu on luonnonmateriaali, joka voi muuttaa muotoaan ajan saatossa. Ympäröivä kosteus tai kuivuus saattavat vaikuttaa tuotteisiin. Tilanjakajat ja verhot on tarkoitettu vain sisätiloissa käytettäviksi. Ovikyltit ja kranssit käsitellään myös ulkokäyttöön sopiviksi.