vieraskirja puukansilla, vanerinen vieraskirja

Vuosi vaihtui ikään kuin varkain. Loppuvuoden hektisyys teki sen, että joululomamme oli enemmän kuin tervetullut! Hyvin levänneinä olemme aloittaneet vuoden 2023 kirkkain ajatuksin ja intoa puhkuen.

Vuosi 2022 oli Maeseman ensimmäinen kokonainen vuosi. Vanerisia sisustustuotteita tuli esiteltyä useammallakin messulla. Kiitos kaikille uusille tuttavuuksille! Ihanaa on ollut myös tutustua muihin pienyrittäjiin - ihan parasta vertaistukea!

Maeseman kaarna tilanjakaja Habitaressa

Viime vuosi ei ollut missään nimessä helppo, sillä sodan vaikutukset näkyvät isosti meillä Suomessakin. Sisustustuotteet eivät ole ihmisillä ensimmäisenä mielessä, kun pitää saada sähkölaskut maksettua ja jääkaappi täytettyä. Tämä on laittanut meidätkin miettimään liiketoiminnan suuntia.

Maeseman pelastukseksi koituivat kotimaisuutta arvostavat ihmiset ja yritykset, joille saimme suunnitella ja tehdä vanerisia tuotteita toiveiden mukaan. Tulipa esimerkiksi laseroitua myös useampia kuusilaudan kappaleita saunamittareiksi.

saunamittarit logolla yrityksille

Oikeastaan tiivistäisin Maeseman vahvuudet kolmeen kohtaan:

  • ketteryys
  • suunnitteluosaaminen
  • kotimaisuus 

Pienenä yrityksenä toimimme nopeasti, voimme suunnitella mielettömiä juttuja asiakkaille - laadukkaasta kotimaisesta raaka-aineesta tietenkin. Mikäs sen parempaa?!

Kiitos vielä joka ikiselle asiakkaallemme! Olette meille tärkeitä. <3

puiset lasinaluset rasialla, lasinaluset logolla