Huussi kyltti, puukyltit

Kesä on taas mennä hurahtanut hetkessä! Tai no vielä eletään loppukesän aurinkoisia päiviä, mutta kyllä ilmasta jo aistin lähestyvän syksyn henkeä. 

Tämä oli ensimmäinen "Maesema-kesä", sillä liiketoiminta alkoi vasta viime vuoden loppupuolella. Oli mukavaa huomata, kuinka kesäkuhmolaiset löysivät tiensä puotiin ja kamarimusiikkivieraitakin kävi piipahtamassa. Mökkiläisten suosikkijuttuja puodissa olivat persoonalliset nimikyltit ja kuinkas ollakaan "Huussi"-tekstillä varustettu kyltti. :) Myös vanerikortit omien toiveiden mukaan toteutettuna olivat suosittuja. Eikä ihme, sillä kortit saada voi säilyttää vaikka pienenä tauluna - niin sieviä ne ovat! Hääjuhliin saatiin tehdä kauniita kakkukoristeita ja valokuvakaiverruksia vanerille.

Muutimme uuteen liiketilaan Kuhmon keskustan tuntumaan maaliskuussa. Tämä oli enemmän kuin hyvä päätös! Vaikka edelleen Maesema-puodin sijainti ei ole mitä optimaalisin, on tänne kuitenkin verraten helppo löytää. Verkkokaupan löydettävyyttä netin syövereistä yritän jatkuvasti parantaa, mutta tämä onkin sitten ihan oma oppimisprosessinsa. Lukemattomia tunteja olen saanut kulumaan verkkokaupan optimointeihin, mutta edelleen esimerkiksi kaikki tuotteet eivät ole verkkokaupassa näkyvillä. Jos et löydä jotakin etsimääsi tuotetta, niin ota rohkeasti yhteyttä. Voi olla, ettei se vain ole vielä ehtinyt nettiin asti.

Tällä hetkellä aivomme raksuttavat lähestyvien Habitare-messujen parissa. Maesemalla on messuilla pieni osasto - tervetuloa moikkaamaan messuille! Messuilla ensisijaisesti esillä ovat puiset tilanjakajat ja verhot sekä taulut, mutta toki myös muita pienempiä tuotteita osastoltamme löytää. 

Habitare-messut ovat itselleni aina olleet lähellä sydäntä. Mielestäni on ihanaa tutustua uusimpiin sisustustrendeihin ja ihastella kaikkea esillä olevaa kaunista. Olen ollut messujen vakiokävijä jo usean vuoden ajan, ja tänä vuonna aloittamani sisustussuunnittelijaopinnot innostavat minua entisestään. Ja mikä parasta: nyt voin esitellä messuilla omia tuotteitani! Uskon Maeseman sloganin "sisusta luonto lähellesi" istuvan messuille kuin nenä päähän. 

Ihanaa loppukesää kaikille! 

Inkariina

Kuva: Tiina Manninen